Menu
Punten

Ingrediënten

+

Saus

  • ras el hanout kruiden 5.0 g
  • Hellmann's Real Mayonaise 5L 250.0 g
  • citroensap 10.0 g

Burger

  • aubergines, kleine 3.0 st
  • aubergines 500.0 g
  • bospaddenstoelen 500.0 g
  • sjalot 50.0 g
  • knoflook 4.0 g
  • olijfolie
  • zout en peper
  • roomkaas 100.0 g

Opmaak

  • brioche brood 10.0 stuks
  • salade mesclun 200.0 g
  • Munster kaas 10.0 plakjes
  • munt 5.0 tak

Hamburgers zijn “hot” daar kunnen we niet omheen. Deze rijk belegde variant is vegetarisch en afgemaakt met Munsterkaas.

...

Bereiding

  1. Saus

    Meng de ras el hanout met de Hellmann’s Real Mayonaise. Breng op smaak met citroensap.
  2. Burger

    Snijd de kleine aubergines in dunne plakken.Grill dunne plakken aubergine en gaar deze kort in de oven. Snijd de aubergine, bospaddenstoelen, sjalot en de knoflook fijn.Stoof sjalot en knoflook in wat olijfolie aan en voeg de gehakte aubergine en bospaddenstoelen toe. Gaar het geheel tot al het vocht verdwenen is.Voeg deroomkaas toe en breng op smaak met peper en zout.Laat het auberginemengsel afkoelen.Gebruik een ronde steker en leg hier dakpansgewijs de plakken aubergine in.Vul de vorm met het mengsel van aubergine en champignon, vouw het dicht tot een burger. Verwarm de burgers in de oven.
  3. Opmaak

    Snijd het burger broodje doormidden en rooster de beide binnenkanten in een koekenpan.Bouw de burger op met wat mesclun en plaats daarop de aubergine burger. Garneer af met een plak Munster kaas, ras el hanout mayonaise de rest van de mesclun en wat muntblaadjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu