Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • groene asperges 10.0 st
  • room 3.0 dl

Opmaak

  • gerookte forelfilet 300.0 g

Creatief met soep als basis of smaakmaker.

...

Bereiding

  1. Soep

    • Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
    • Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  2. Garnituur

    • Maak de asperges schoon en snijd ze in gelijkmatige stukken.
    • Blancheer de asperges.
    • Klop de room tot yoghurtdikte en vermeng met de dille.
  3. Opmaak

    • Verdeel de asperges over de kommen en schep de soep erop.
    • Maak de soep af met wat luchtige dille room.
    • Verrijk soep eventueel met wat blokjes gerookte forel.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu