Menu
Punten

Ingrediënten

+

Asperges

  • aa asperges 500.0 g

Groenten

  • bimi 250.0 g
  • courgette 500.0 g
  • kriel aardappeltjes 500.0 g
  • olijfolie
  • zout en peper
  • kipfilet 750.0 g

Roerbakken

  • Sud 'n Sol tomaatjes 125.0 g

Opmaak

  • Knorr Professional Garde d'Or Hollandaise Saus 1L 5.0 dl

...

Bereiding

  1. Asperges

    • Schil de asperges en gaar deze op de juiste wijze tot ze beetgaar zijn.
    • Snijd de asperges in schuine stukjes.

  2. Groenten

    • Maak de bimi schoon en snijd de courgette in stuken.
    • Blancheer de gesneden groenten kort.
    • Was en halveer de kriel.
    • Rooster de kriel in de oven met wat olie, peper en zout, op 200°C gedurende 20 minuten.

  3. Roerbakken

    • Zet de wokpan op het vuur, voeg wat olie toe en bak de kipfilet goudbruin
    • Voeg de groenten toe en wok deze kort mee.
    • Voeg de kriel en de zontomaatjes toe.
    • Breng op smaak met wat zout en peper. 

  4. Opmaak

    • Verwarm de Hollandaise saus in een sauspan en serveer deze bij de roerbakschotel.  
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu