Menu
Punten

Ingrediënten

+

Plaattaart

  • aa asperges 750.0 g
  • bladerdeeg 15.0 plakjes
  • achterham, gekookt 250.0 g
  • lente uitjes 125.0 g
  • Knorr Professional Garde d'Or Hollandaise Saus 1L 6.5 dl
  • eieren 8.0 st
  • zout en peper

...

Bereiding

  1. Plaattaart

    • Schil de asperges en gaar deze op de juiste wijze tot ze beetgaar zijn
    • Snijd de ham in reepjes en de lente ui in ringetjes.
    • Bekleed een gastronoombak met vetvrij papier.
    • Leg hierop de plakjes bladerdeeg, en zorg voor een opstaande rand van 1,5 tot 2 cm.
    • Verdeel de ham reepjes over het bladerdeeg en daarop de asperges en de lente-ui.
    • Meng de Hollandaise met de eieren en de tuinkruiden en breng op smaak met zout en peper.
    • Giet het mengsel over de asperges.
  2. Afwerking

    • Bak de plaattaart in de oven gedurende ca. 30 minuten op 175°C.

    Tip: Serveer met een frisse salade en kruiden

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu