Menu
Punten

Ingrediënten

+

Zoet zuur

  • rijstazijn 75.0 g
  • suiker, fijn 50.0 g
  • rode kool 0.25 st

Hamburger


Hamburgers zijn “hot” daar kunnen we niet omheen. Deze rijk belegde variant heeft alles wat uw gast kan wensen.

...

Bereiding

  1. Zoet zuur

    Kook de rijstazijn samen met de suiker en laat het afkoelen.Snijd de rode kool dun en marineer deze in de helft van het zoet zuur gedurende 12 uur.
  2. Hamburger

    Snijd de augurken in plakjes en de bieslook fijn.Grill de hamburgers en vervolgens de broodjes.Verdeel de aardappelsalade op het broodje en bestrooi met de fijngesneden bieslook.Plaats daarop de hamburger en beleg deze met de plakjes augurk.Spuit met behulp van een spuitflesje hierop de pittige paprikasaus en leg daarop de plak kaas.Zet het geheel even onder de salamander zodat de kaas iets smelt.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu