Menu
Punten

Ingrediënten

+

Zoetzuur:

  • rijstazijn 75.0 g
  • kristalsuiker 50.0 g
  • rode kool 0.25 st
  • rode ui 1.0 st

Hamburger:

  • augurken 10.0 st
  • Romaanse sla 0.5 st
  • Aberdeen Angus burgers 10.0 st
  • hamburgerbroodjes 10.0 stuks
  • cheddarkaas 10.0 plakjes
  • Hellmann's Ketchup 200.0 g

Op iedere menukaart bevinden zich “best sellers”. Wij hebben een top 10 samengesteld van de beste hardlopers. Dit is typisch zo’n gerecht dat niet op de menukaart mag ontbreken.

...

Bereiding

  1. Zoetzuur:

    Kook de rijstazijn samen met de suiker en laat het afkoelen.Snijd de rode kool dun en marineer deze in de helft van het zoet zuur gedurende 12 uur.Snijd de rode ui en marineer deze in de rest van het zoet zuur gedurende 12 uur.
  2. Hamburger:

    Snijd de augurken in plakjes en de sla in julienne.Grill de hamburgers en vervolgens de broodjes.Verdeel de slajulienne op het broodje en daarop de hamburger.Beleg de hamburger met de plakjes augurk en de cheddar kaas.Zet het geheel even onder de salamander zodat de kaas iets smelt.Maak de hamburger af met het zoet zuur en de ketchup en plaats het broodkapje erop.
  3. Opmaak:

    Serveer de hamburger met verse frites en Hellmann’s Mayonaise.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu