Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

  • aardpeer 3.0 kg
  • aardappel 1.0 kg
  • prei 1.0 st
  • bleekselderij, stengels 1.0 st
  • wortel 4.0 st
  • ui 1.0 st
  • tijm
  • laurier
  • peper
  • gerookt zout 10.0 g
  • boter 50.0 g
  • Parmezaanse kaas 250.0 g

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. Soep

    • Vacumeer alle ingrediënten samen, behalve de kippenbouillon.
    • Gaar 45 minuten in een steamer op 100°C.
    • Verwarm de bouillon in een soeppan. Voeg de gegaarde ingrediënten toe en mix.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu