Menu
Punten

Ingrediënten

+

soep

  • Knorr Klassiek Aardappel Pureesoep Poeder opbrengst 16,5L 130.0 g
  • roomkaas 100.0 g
  • waterkersblaadjes 280.0 g

garnituur

  • granny smith appel 2.0 st
  • limoen 1.0 st
  • bleekselderij 300.0 g

opmaak

  • zwarte peper
  • naanbrood, klein 1.0 stuks

De waterkers die in deze soep de hoofdrol speelt kan goed vervangen worden door land- of veldkers.
Omdat deze variant vaak iets pittiger van smaak is kunnen we de zwarte peper uit het recept weglaten.

...

Bereiding

  1. soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.

    Voeg de roomkaas toe en kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.

    Voeg de waterkers toe en pureer het geheel in de blender.

  2. garnituur

    Schil de appel, snijd deze brunoise en bewaar deze in water met wat limoensap.

    Maak de bleekselderij schoon, snijd deze brunoise en blancheer ze.

  3. opmaak

    Verdeel de gesneden ingrediënten in de soepkommen en schep de soep erop.

    Maak de soep af met wat zwarte peper en serveer er croutons van naanbrood bij.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu