Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

  • Knorr Klassiek Aardappel Pureesoep Poeder opbrengst 16,5L 65.0 g
  • water 1.0 l
  • roomkaas 50.0 g
  • waterkers 140.0 g
  • zwarte peper

Garnituur

  • bieslook 20.0 g
  • bleekselderij 150.0 g
  • limoen 0.5 st
  • appel, granny smith 1.0 stuks
  • Gerookte Palingfilet 100.0 g

De waterkers die in deze soep de hoofdrol speelt kan goed vervangen worden door land- of veldkers.
Omdat deze variant vaak iets pittiger van smaak is kunnen we de zwarte peper uit het recept weglaten.

...

Bereiding

  1. Soep

    • Kook de aardappel veloutésoep samen met de roomkaas.
    • Voeg de waterkers toe en pureer het geheel in de blender.
    • Breng de aardappel waterkerssoep op smaak met wat zwarte peper.
  2. Garnituur

    • Snijd de paling in brunoise.
    • Schil de appel, snijd deze in brunoise en bewaar deze in water met wat limoensap.
    • Maak de bleekselderij schoon, snijd deze in brunoise en blancheer ze.
    • Snijd de bieslook fijn.
  3. Opmaak

    • Verdeel de gesneden ingrediënten in de soepkommen en schep de soep erop.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu