Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep:

  • olijfolie 250.0 ml
  • uien, blokjes 1.0 kg
  • soepgroenten 2.5 kg
  • tomatenpuree 125.0 g
  • laurierblaadjes 5.0 st
  • water 5.0 l
  • aardappels in grove stukken 2.0 kg

Vis: Garnituur.

Afwerken:


Een stevige Poolse maaltijdsoep met mooie frisse ingredienten. 

...

Bereiding

  1. Soep:

    • Verhit de olijfolie in een braadpan en fruit daarin alle groenten, voeg de tomatenpuree en het laurierblad toe.
    • Giet er de Bouillon bij, breng aan de kook en voeg de aardappelen toe en laat sudderen tot de aardappelen gaar zijn.
  2. Vis: Garnituur.

    • Stoom de vis 70°C, tot deze gaar is en voeg dan bij de soep.
    • Roer er de kappertjes, de blokjes augurk en de Napoletana door en laat 1 min. doorwarmen, neem de pan van het vuur.
  3. Afwerken:

    • Roer de zure room er in, dan de Ketjap, het citroensap en de Dilleen roer dit mengsel door de soep.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu