Menu
Punten

Ingrediënten

+

Gratin


Creatief met soep als basis of smaakmaker.

...

Bereiding

  1. Gratin

    • Breng een liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
    • Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
    • Voeg de tuinkruiden toe.Snijd de spinazie in reepjes en voeg deze op het laatste moment aan de soep toe.
    • Koel de soep terug.
    • Maak de asperges schoon en snijd ze in gelijkmatige stukken.
    • Blancheer de asperges en koel ze terug.
    • Klop de eieren los, voeg de geconcentreerde groente bouillon toe en vermeng met de koude soep.
    • Voeg de voorgegaarde aardappel plakjes en de geblancheerde asperges toe en vermeng het geheel goed.
    • Verdeel alles in een passende en ingevette ovenschaal of GN bak.
    • Bak de gratin in de oven op 160°C met 30% vocht gedurende 30 a 35 minuten.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu