Menu
Punten
De saus is de ziel van het gerecht. Ik raad de nieuwe Demi-Glace van Knorr Professional aan, zeker wanneer je door het personeelstekort een goede basis-saus nodig hebt.

Karim Aggoun - Chefkok bij Cornelis Kitchen & Bar Rotterdam
 

De basis voor alle sauzen is dan wel onveranderd gebleven, de meeste keukens zijn dat niet. Als chef moet je met een steeds kleiner team voldoen aan steeds hogere verwachtingen van je gasten. Wil jij niet inleveren op de kwaliteit en creativiteit van je gerechten? Werk dan slimmer met de nieuwe Knorr Professional Authentieke Demi-Glace en Fonds. Met die premium demi-glace, kalfsfond en kippenfond maak je dezelfde smakelijke sauzen als altijd, maar dan sneller.  

Knorr Professional maakt de fonds zonder toegevoegde smaakversterkers en kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen. Voor 1 liter demi-glace wordt maar liefst 900 gram rund en runderbotten gebruikt. Dat smaakt net als huisgemaakt. Alle varianten zijn bovendien vrij van te declareren allergenen*. 

  • Gemaakt met natuurlijke ingrediënten 
  • Kant-en-klaar voor gebruik 
  • In een handige 1L stazak

 

Duurzaamheid

  • Dit assortiment wordt gemaakt in een Nederlandse fabriek
  • Van het restvlees wordt o.a. ragout gemaakt en van de resterende botten gelatine
  • Door het type verpakking blijft er weinig product achter en is er dus minder verspilling
  • We hebben het doel om in 2025 volledig recycleerbare verpakkingen te creeren voor deze demi-glace en fonds
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu