Menu
Punten

Meld je gratis aan voor toegang tot alle downloads en trainingen van UFS Academy. Wij houden je op de hoogte van de nieuwste inzichten van deskundige koks die je helpen de kosten te verlagen.

Download nu en ga aan de slag!

Download de volledige toolkit als zip-bestand

Download de volledige toolkit als zip-bestand

Als je alle tools in één keer wilt, kun je het zip-bestand hier downloaden inclusief Controlelijst productinkoop (Excel), Controlelijst productlevering (Excel), Controlelijstposter restaurantlevering (PDF), Voorbereidingsblad (Excel) en Standaard receptsjabloon voor restaurants (Excel). Als je specifieke tools liever afzonderlijk downloadt, vind je ze hieronder.

Nu downloaden
Controlelijst productinkoop (Excel)

Controlelijst productinkoop (Excel)

Bereken de hoeveelheid producten die je nodig hebt en gebruik deze inkooplijst voor je bestellingen. Gebruik dezelfde maateenheid en volgorde van ingrediënten als je leverancier in zijn prijslijst hanteert. Zo is een snellere controle mogelijk.  

Nu downloaden
Controlelijst productlevering (Excel)

Controlelijst productlevering (Excel)

Registreer de geleverde producten en de toestand waarin het aankomt. Als producten niet aan je verwachtingen voldoen (bedorven, beschadigd, onrijp of overrijp), registreer dat dan en neem contact op met je leverancier. Train je personeel in het beheren van deze lijst.

Nu downloaden
Controlelijstposter restaurantlevering (PDF)

Controlelijstposter restaurantlevering (PDF)

Druk de poster af en hang deze in de goederenontvangstruimte. Zo weet het personeel waar ze op moeten letten wanneer leveranciers producten afleveren, waarna ze de controlelijst voedsellevering in Excel invullen.

Nu downloaden
Standaard receptsjabloon voor restaurants (Excel)

Standaard receptsjabloon voor restaurants (Excel)

Bereken met behulp van deze tool de kosten per portie met de nodige marge en btw, waar een voorgestelde verkoopprijs uit rolt.

Nu downloaden
Voorbereidingsblad (Excel)

Voorbereidingsblad (Excel)

Gebruik de lijst om je productie te plannen. Noteer alle voorbereidingsitems die je nodig hebt om het menu te maken - controleer je voorraadniveaus en hoeveel je moet voorbereiden om aan de vraag te voldoen

Nu downloaden

Ga terug naar Kosten beheersen

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu