Menu
Punten

01:54

1. Gegrilde zalm

Misschien bent u al aardig bekend met dit snelle, eenvoudige gerecht. Maar met de tips van chef Vusi kunt u uw kookkunst naar nieuwe hoogten tillen, zoals het creëren van een aantrekkelijke, uitnodigende knapperige huid.

01:38

2. Gesauteerde knoflookgarnalen

Leer alles over dit eenvoudige schelpdiermenu-item. Ideaal als voorgerecht of hoofdgerecht.

02:42

3. Vis en friet

Dit is een betaalbare maar smakelijke Britse afhaalmaaltijd en restaurant favoriet. Chef Vusi onthult zijn manier om een basisbeslag te maken en de vis te frituren.

01:33

4. Paupiettes van tong

Gemaakt door een filet zonder vel in een ring te rollen en deze vervolgens te stomen of te bakken. In deze video wordt uitgelegd hoe u de vis klaarmaakt, klaar voor de saus of vulling van uw restaurant.

01:59

5. Gebakken forel

Forel, een zoetwatervis met een donkere kleur, is heerlijk als hij in de oven wordt gebakken. Leer hoe u de vis marineert voordat u hem bakt, voor eersteklas resultaten.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu