Menu
Punten

02:16

1. Gegrilde steak

Tips om het mals en smakelijk te maken. Inclusief een handige visuele gids voor "gaarheid" - van rauw tot doorbakken.

02:58

2. Gesauteerde lamslever

Chef Vusi biedt een eenvoudig te volgen methode om dit gerecht op restaurantkwaliteit te brengen. Van het weken van het vlees in melk 's nachts om het overtollige bloed te verwijderen tot het maken van een smaakvolle rode wijnazijn jus. 

03:28

3. Gestoofd rundvlees

Deze langzame gaarmethode kan grote stukken taai vlees omtoveren tot iets sappigs en smakelijks. Ontdek hoe.  

01:46

4. Stoofpot van lam

Leer de basis over dit hartige gerecht. Met een klassiek recept dat zelfs de meest hongerige klanten tevreden moet stellen.

03:02

5. Gegratineerde niertjes

Dit gerecht, een combinatie van voedzame niertjes en een gekruide saus, kan zowel bij het ontbijt als het avondeten worden geserveerd. In deze video laat chef-kok Vusi u zien hoe u dit gerecht om te watertanden maakt.

04:20

6. Hamburger steak

Het mag dan een fastfoodfavoriet zijn, maar in deze video ontdek je hoe je er iets heel bijzonders van maakt. Met een heerlijke uien- en champignonsaus - veel beter dan ketchup!

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu