Menu
Punten

Hoe overbrug jij de drukke zomermaanden? Ondernemer Dennis Phoelich kiest ervoor om culinair ambacht deels in te kopen tijdens het hoogseizoen. “We hebben te maken met een nieuwe realiteit. Met personeelstekort moet je anders gaan werken. De sauzen van Knorr Professional Garde d’Or zijn voor ons onmisbaar.”
Efficiëntie in tijden van personeelstekort

Efficiëntie in tijden van personeelstekort

Met zijn zaak aan het bruisende Bellamypark in Vlissingen heeft Dennis Phoelich jarenlang ervaring met de pieken en dalen van seizoensdrukte. In de zomer kan het terras van Bar & Bistro Speyk volstromen met toeristen, maar zoals bij veel horecaondernemers is ook bij Dennis de personeelsbezetting een uitdaging. “Er zijn gewoon minder mensen beschikbaar, zeker buiten de Randstad. Daarom is efficiënt werken noodzakelijk.”

Kwaliteit met Knorr Professional Garde d’Or Sauzen

Kwaliteit met Knorr Professional Garde d’Or Sauzen

Om zijn keuken soepel te laten draaien zonder in te boeten op kwaliteit, werkt Dennis met de sauzen van Knorr Professional Garde d’Or. “We gebruiken de pepersaus, wijnsaus en demi-glace.  Ze zorgen ervoor dat zelfs minder ervaren koks direct een goede basis hebben. De sauzen bieden een betrouwbare oplossing voor de drukke dagen. In de zomer moet alles snel, en de kwaliteit moet altijd constant zijn. De sauzen van Knorr Professional zijn voor ons een stabiele factor.”

Snel en betrouwbaar tijdens piekmomenten

Snel en betrouwbaar tijdens piekmomenten

De Knorr Professional Garde d’Or sauzen zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar helpen Dennis ook om tijd te besparen. “Als we alles zelf zouden maken, hebben we niet genoeg mankracht. Dankzij deze sauzen kunnen we met een kleiner team toch de gewenste resultaten leveren. Ze zijn een rots in de branding tijdens de piekmomenten.”

Profiel Dennis Phoelich

Profiel Dennis Phoelich

Dennis studeerde aan de Zeevaartschool en werkte na zijn opleiding op de baggervloot in de machinekamer. Als het laagseizoen was in de bagger, werkte hij graag in een strandtent, die hij uiteindelijk zou overnemen. Vanuit zijn technische expertise was hij al snel goed om processen te doorzien en te analyseren wat nodig was om een horecazaak soepel te runnen en goed te berekenen. Na verkoop van het strandpaviljoen startte hij in de stad Vlissingen waar hij begon met een feestcafé en inmiddels op het punt staat samen met zijn partner Petra Koole zijn vierde zaak te openen aan het Bellamypark. 

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu