Menu
Punten

Sommige chefs zien allergenen als een beperking van hun vrijheid en creativiteit. Maar smaakvol koken zonder gluten kun je ook aanpakken als een culinaire uitdaging. Met deze simpele veranderingen of vervangers kun je smaakvolle gerechten bereiden die voor de gast met een glutenvrij dieet geschikt zijn.

  • Ingrediënt Glutenvrije vervanger
       
    Pasta  Groenteslierten, rijst, polenta
    Lasagnebladen 

    Aubergine- of courgettebladeren

    Tarwemeel  Glutenvrij meel zoals kokosmeel, amandelmeel, rijstemeel en kikkererwtenmeel
    Pizzabodem  Glutenvrije maistortilla
    Verdikkingsmiddel   Kikkererwtenbloem, maiszetmeel of yoghurt
    Couscous  Quinoa, polenta, geraspte en gestoomde bloemkool
    Broodkruimels  Polentakruimels of gemalen lijnzaad
    Soja saus  Tamari saus
    Sandwich  Glutenvrije maistortilla
    Crackers  Rijstwafels of bruine rijsttortilla’s uit de oven
    Wraps  Slabladeren
    Croutons  Noten, pijnboompitten
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu