Menu
Punten

Ontmoet onze chefs

Wij willen je graag voorstellen aan de chefs in ons team: Edwin van Gent en Pascal van Loon. Zij werken samen met de rest van het team aan productontwikkeling, recepturen, kookdemo’s en workshops, en weten als geen ander wat er speelt in de keuken.

Wil je met onze chefs in contact komen? Bekijk dan onze contact pagina.

Edwin van Gent

Edwin van Gent

Edwin is S.V.H. meesterkok. Hij liep o.a. stage bij Pierre & Michel Troisgros***, De Crocodille*** en Rijks*.

Daarnaast was hij Chef de cuisine bij de Brave hendrik* in Hendrik Ido Ambacht en Executive chef voor KLM Catering Services Schiphol.

"Als culinair adviseur moet je de klant kunnen begrijpen. Met een achtergrond in toprestaurants lukt je dat beter. Wat dit betreft ben ik nergens bang voor. Ik vind het een uitdaging om onze producten naar de wensen van de klant te vertalen. Als ik daarmee bezig ben, ervaar ik nog steeds de positieve stress achter de kachel. Heerlijk.

Veel van onze producten zijn basisproducten, daar kun je juist heel veel in kwijt. Wij hebben de basis voor de chef gekookt."

Pascal van Loon

Pascal van Loon

Pascal werkte o.a. bij de Zwaan*,  Inter Scaldes **,  Nolet ‘t Reijmerswale * en runde een aantal jaar restaurant Le Canard te Breda als eigenaar / Chefkok.

Daarna is hij werkzaam geweest bij ISPC Breda als Chefkok / Culinair adviseur in het promorestaurant, waar hij demo’s verzorgde en kookte voor en met vele grote namen uit de kookwereld.

“Naast mijn passie voor nieuwe kooktechnieken en trends, zet ik mij in om te laten zien dat je met de producten van Unilever Food Solutions op elk niveau kunt koken. Mijn expertise richt zich vooral op klanten in de horeca, horecaketens, catering en de productie keukens.  Als culinair adviseur begrijp ik de wensen van de klant en vertaal ik deze naar creatieve oplossingen.”

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu