Menu
Punten

01:43

1. Maak kennis met Chef Jean

Laat Jean van der Westhuizen, Chef van Unilever Food Solutions, je meenemen op een spoedcursus in het maken van de perfecte bouillon, terwijl hij met jou deelt wat hij daarover heeft geleerd tijdens zijn 20-jarige culinaire traject.  

00:52

2. De keuken klaarmaken

Bijna elke keuken is ingericht om een flinke hoeveelheid bouillon te maken.  Ontdek wat Chef Jean in zijn keuken gebruikt. 

01:30

3. De juiste ingrediënten

Begrijp het verschil tussen soorten bouillon en hoe je ze smaak kunt geven.  

02:41

4. Voorbereiding

Volg de instructies van Chef Jean om een gelijkmatige garing van de ingrediënten te garanderen. 

01:31

5. Technieken

Leer waarom de temperatuur van het water dat je gebruikt, het verschil kan maken.  

01:24

6. Afromen

Chef Jean laat niet alleen zien hoe je bouillon moet afromen, maar geeft ook suggesties om de bouillon een aards tintje te geven.  

01:16

7. Groentebouillon

Hoe kun je maximale smaak uit jouw groente halen met zo weinig mogelijk inspanning? Leer de truc van Chef Jean!

00:49

8. Kippenbouillon

Leer hoe je een bittere kippenbouillon kunt vermijden.  

02:09

9. Bouillon zeven 

Zodra alle bouillon is gekookt, laat Chef Jean deze zeven om ons de kleurverschillen te laten zien.  

02:15

10. Bouillon van Unilever Food Solutions

Chef Jean introduceert het Knorr assortiment van Unilever Food Solutions. Deze is niet alleen geweldig voor het maken van bouillons, maar ook om gerechten af te werken of extra diepe smaken aan jouw gerechten toe te voegen.  

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu