Menu
Punten

01:43

Introductie afvalbeperking

In deze video ontmoet je Chef Richard Green, die je de impact van waste laat zien maar ook zijn tips deelt om het te verminderen. 

00:54

Hoe je in kaart brengt hoeveel je weggooit

Een belangrijk controle punt is inzichtelijk maken wat er wordt weggegooid. Leer het nut van een afvalcontrole en hoe je er een uitvoert in je eigen keuken.

02:24

Effectieve inkoop

Een van de manier om afval te verminderen is door effectief in te kopen. Bekijk in deze video waarom dit zo belangrijk is en wat tips zijn om jouw inkoop nog efficiënter te maken.

02:24

Voorraad beheer en een slimme menukaart

Operationeel manager Santosh Shetty laat alle voordelen zien van je menu up to date houden met de laatste trends. 

02:22

Verminderen van afval tijdens je mise-en-place

Leer tips en tricks over het verminderen van je restafval en hoe je de kosten van je mise-en-place kunt verlagen. 

02:19

Afval op het bord beheren

Hoe zorg je dat er zo min mogelijk eten weggegooid moet worden nadat gasten uitgegeten zijn? Bekijk deze video om hier meer over te leren!

02:19

Afval van het buffet beheren

Een goede manier om het afval van je buffet te beheren is door goed in te schatten hoeveel gasten je kan verwachten. Bekijk hier de tips!

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu