Menu
Punten

Ingrediënten

+

Risotto

Gedroogde eringi

  • eringi 3.0 st
  • olie

Spiegeleitjes

  • eieren 10.0 st

Paddenstoelen

Opmaak

  • cêpes poeder 1.0 g
  • weidekruiden 80.0 g

Met Knorr Professional Intense Flavours boek je niet alleen tijdwinst maar maak je gerechten spannender en geef je ze nog meer diepte en gelaagdheid in smaak. 

...

Bereiding

  1. Risotto

    Bereid een 1,8 liter bouillon volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg het eekhoorntjesbrood aan de bouillon toe zodat het zacht kan worden en zijn smaak aan de bouillon kan afgeven. Verhit de olijfolie en stoof hierin de sjalotjes zonder ze te kleuren. Voeg de knoflook en rijst toe en bak deze glazig. Voeg de paddenstoelenbouillon toe en de roast umami en roer het geheel goed door tot het aan de kook komt. Doe een deksel op de pan en zet deze in een voorverwarmde oven van 185ºC gedurende 18 minuten. Haal de risotto uit de oven en controleer of deze “gaar” en smeuïg is en roer de kaas erdoor. 
  2. Gedroogde eringi

    Snij de paddenstoelen in dunne plakjes op de mandoline.Smeer een stuk vetvrijpapier in met wat olie en leg hierop de plakjes.Bak de eringi gedurende ca. 90 seconden op de hoogste stand krokant in de magnetron.
  3. Spiegeleitjes

    Verhit wat olie in een pan en bak hierin de eieren.
  4. Paddenstoelen

    Maak de paddenstoelen schoon en bak ze op hoog vuur.Voeg op het laatste moment de roast umami toe en breng op smaak met peper en zout.
  5. Opmaak

    Verdeel de risotto en de eitjes over de borden, schep de paddenstoelen eromheen.Verdeel de weidekruiden en de gedroogde eringi en maak het gerecht af met wat cepespoeder.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu