Menu
Punten

Kosten besparen

 

Staat jouw keuken onder druk door personeelstekorten en de onvoorspelbaarheid van jouw gasten?

Een winstgevend menu en kostenefficiënte keuken die wordt gerund door gemotiveerd personeel zijn de sleutels tot succes. Deze stapsgewijze gids bevat alles wat je nodig hebt om je kosten te verlagen en je winstgevendheid te maximaliseren. Ontvang tips van ervaren koks, download gratis templates en posters uit onze toolkit en ontvang gratis training voor jou en je personeel via UFS Academy.

Bekijk de 3 belangrijkste tips om kostenefficiënt te blijven:

STAP 1:

Gebruik menu-engineering, formules voor menuprijzen en psychologie voor menu-ontwerp om je menu te optimaliseren.

STAP 2:

Verminder afval en verspilling door slimmer te werken, en train je team op het gebied van voorraadbeheer.

STAP 3:

Een goed presterend team helpt je efficiënt te werken en kosten te beheersen.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu