Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bouillon

Garnituur

  • instant udon noedels 200.0 g
  • eieren 10.0 st
  • lente-uitjes 1.0 bos
  • rode Chili peper 1.0 st
  • taugé 200.0 g
  • bruine beukenzwammetjes 100.0 g
  • kimchee 250.0 g
  • Rundvlees, gegaard 400.0 g

Opmaak

  • geroosterde sesamzaadjes 10.0 g
  • korianderblad 1.0 bosje

Met liquid concentrates breng je niet alleen je gerechten snel op smaak maar je kunt ze ook als basis gebruiken voor al je soepen en sauzen. En ze zijn zowel koud als warm toepasbaar.

...

Bereiding

  1. Bouillon

    • Verwarm de sesamolie en stoof hierin knoflook, gember en de sjalotjes.
    • Voeg de sesamzaadjes, sambal, miso en de palmsuiker toe.
    • Voeg de sake, sojasaus en de Liquid Concentrate rund toe en breng het geheel aan de kook.
    • Laat het geheel even trekken passeer de bouillon.
  2. Garnituur

    • Kook de noedels en de eieren, pel ze en halveer ze.
    • Snijd de lente ui en de chilipeper in ringetjes en maak de taugé en de paddenstoelen schoon.
    • Snijd kimchee en het gekookte rundvlees in plakken.
  3. Opmaak

    • Verdeel de garnituren in de kommen en schep de kokende bouillon erover.
    • Maak de ramen soep af met wat sesamzaadjes en koriander.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu