Menu
Punten

Ingrediënten

+

Deeg

  • rijst meel 180.0 g
  • Kikkererwten meel 60.0 g
  • poedersuiker 40.0 g
  • zout 8.0 g
  • oude kaas/Parmezaan fijn geraspt 60.0 g
  • roomboter 80.0 g
  • eieren 2.0 st
  • eidooier 40.0 g

Dit recept is van Joris Bijdendijk, Executive Chef, RIJKS® en is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs. Bekijk hier ook onze andere tartelettes.

...

Bereiding

  1. Deeg

    Deeg zetten en 30 minuten laten rusten in de koeling.
    Uitrollen op 2 mm dikte en in gewenste vormpjes verdelen.
    Gedurende 30 minuten in de koelkast laten rusten.
  2. Afbakken

    Afbakken in de oven op 170ºC gedurende ca.10 minuten.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu