Menu
Punten

Ingrediënten

+

Kreeftenboter

  • muntblaadjes 6.0 st
  • chilipepers zonder zaad en in stukken gesneden 2.0 st
  • geraspte gember 10.0 g
  • geroosterde szechuanpeper 1.0 tl
  • reepjes citroenschil 3.0 st
  • basilicum 3.0 takjes
  • citroengras 2.0 st
  • boter 1.0 kg
  • tomatenpuree 1.0 el
  • olie
  • kreeftenkop 8.0 st

Een smaakvol recept voor professionele chefs. 

...

Bereiding

  1. Kreeftenboter

    • Hak de kreeftenkoppen in fijne stukken.
    • Bak ze op een hoog vuur aan in olie.
    • Voeg de tomatenpuree toe en verlaag het vuur.
    • Voeg de boter toe en laat rustig bruin worden tot het schuim wegtrekt.
    • Voeg alle overige ingrediënten toe.
    • Laat 20 minuten van het vuur af infuseren. Passeer door een zeef.
  2. Serveertip

    • Gebruik bijvoorbeeld als afwerking voor sauzen, als warme vinaigrette of om kreeften in te bakken.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu