Menu
Punten

Ingrediënten

+

Pasta

Garnituur

Dresseren

  • pijnboompitten, geroosterde 50.0 g
  • parmesaanse kaas in schilfers 50.0 g

De Italiaanse vlag op een bord: dat is deze zomerse pastasalade. Italiaanser wordt het niet met pesto, pijnboompitten en natuurlijk de onmisbare schilfers parmezaan.

...

Bereiding

  1. Pasta

    Kook de fusilli in ruim gezouten water zoals aangegeven op de verpakking. Koel ze snel weer af.
  2. Garnituur

    • Knijp de ontdooide bladspinazie uit.
    • Kook de erwtjes kort en koel snel weer af.
    • Snij de courgette in fijne schijfjes.
    • Meng de caesar dressing met de Knorr Primerba rode pesto.
  3. Dresseren

    • Meng de afgekoelde pasta met de uitgeknepen spinazie, de erwten en de gesneden courgette en voeg de dressing toe.
    • Doe de pastasalade in een serveerschotel.
    • Werk af met de geroosterde pijnboompitten en de parmezaanschilfers.
    Tip: Geef je eigen draai aan deze salade door te variëren met groenten. Groene asperges, fijne roosjes broccoli of gesnipperde boerenkool bijvoorbeeld. Als het maar groen is!
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu