Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade

  • sperziebonen 500.0 g
  • rode ui 1.0 st
  • waterkers 100.0 g
  • jonge spinazie 150.0 g
  • zongedroogde tomaten 300.0 g

Dressing

Opmaak

  • bieslook, fijngesneden 20.0 g

Textuur in salades is belangrijk, daarom maken we hier een combinatie van rauwe en geblancheerde ingredienten. Dit om niet alleen textuur maar ook smaak te behouden.

...

Bereiding

  1. Salade

    Kook de sperziebonen beetgaar in licht gezouten water, spoel af onder koud water en laat uitlekken.Snij de rode ui in fijne plakjes, spel even af onder koud water en laat uitlekken.Was de waterkers en de jonge spinazie en zwier droog.Mengde waterkers, jonge spinazie, rode ui en de zongedroogde tomaten.
  2. Dressing

    Vermeng de yoghurt-dressing, citrus vinaigrette en de mierikswortel.
  3. Opmaak

    Verdeelde dressing over de salade en garneer met bieslook.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu