Menu
Punten

Ingrediënten

+

Lasagne

  • olijfolie 0.5 dl
  • aubergines 4.0 st
  • zuurdesembrood 1.0 st
  • basilicum 5.0 takjes
  • buffelmozzarella 600.0 g
  • parmezaanse kaas, geraspt 100.0 g

Deze lasagne is nu eens niet opgebouwd uit pasta maar we hebben gebruik gemaakt van dungesneden zuurdesembrood. Samen met aubergines, tomaten, mozzarella en basilicum toch een waar feest van herkenning.

...

Bereiding

  1. Lasagne

    Snijd de aubergines in plakken en kruid ze mat wat zout en peper.Besmeer de aubergineplakken met olijfolie en bak of grill ze aan beide kanten.Snijd het zuurdesembrood in plakken.Beleg een beboterde ovenschaal met wat zuurdesembrood en daarop tomatensaus, basilicum, aubergine en mozzarella.Herhaal dit tot alle ingrediënten op zijn.Bestrooi met Parmezaanse kaas en bak de lasagne in de oven op 160º gedurende ca. 35 minuten.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu