Menu
Punten

Nieuwe ronde, nieuwe kansen, nieuw menu! Uiteraard met de nieuwste voorjaarsgroenten.

Stel jouw ultieme voorjaarsmenu samen met deze verrassende lenterecepten, vegetarisch, met vlees of met vis. Pick & mix! 

VOORGERECHT

Romaanse sla met boterboontjes, coquilles en wittewijnsaus met viseitjes 

Serveer frisse voorjaarsgroenten zoals Romaanse sla, boterbonen, doperwten en komkommer met een mooie gepekelde en gestoomde coquille.

De snelle saus bestaat uit Garde d'Or wittewijnsaus met Liquid Concentrate Vis, Intense Flavours Citrus Fresh, viseitjes en bieslook. 

OF

Tomaten-venkelsalade met aalbessen, hangop en tomatenvinaigrette

Sappige tomaten, zure aalbessen en knapperige anijsachtige venkel, deze salade laat je mooie seizoensproducten stralen!

Het recept is eenvoudig, maar razend effectief.  

TUSSENGERECHT

Courgette-broodsoep met citroen en zonnebloempitten

Een frisse soep met knapperige pitten en geraspte Parmezaan.

Het zuurdesembrood bindt de soep en draagt bij aan de friszure smaak.

HOOFDGERECHT

Aardappelgnocchi met meiknolletjes, gorgonzola en snijbiet

Heb je al eens gewerkt met meiknol?

Deze voorjaarsgroente doet rauw denken aan scherpe radijs, maar als je de knol kookt wordt de smaak zacht en zoet. 

Gegaard past ‘ie perfect bij deze romige gnocchi met lichtpikante gorgonzolasaus.

OF

Short rib met asperges, gerookte dijonaisesaus en gepekelde eidooier

Serveer je asperges eens totaal anders! Geen ham, ei en hollandaise, maar shortrib, gepekelde eidooier en gerookte dijonaise.

Die saus ga je ongetwijfeld vaker maken. De truc? Voeg wat mosterd en Intense Flavours Deep Smoke toe aan je hollandaise. 

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu