Menu
Punten

Bereken hier hoeveel voedselverspilling jou jaarlijks kost 

Redirecting...

Maar dit zijn natuurlijk alleen nog maar de inkoopkosten. Hiernaast ben je ook kosten kwijt aan:

1. Het laten ophalen van gft-afval (gemiddeld €0,20 per kilo)
2. Het onnodig koelen van het eten in koelkast/diepvries
3. Het onnodig opwarmen van het eten
4. De uren die besteed zijn aan de bereiding

De daadwerkelijke kosten van weggegooid voedsel liggen dus nog veel hoger dan enkel de inkoopkosten.

Voedselverspilling verminderen? 

Orbisk is een jong bedrijf dat een slimme voedselafvalmonitor op de markt heeft gebracht. Met Orbisk maak je heel snel inzichtelijk wat en hoeveel er wordt weggegooid in jouw keuken. Met de wekelijkse rapportages kan je direct aan de slag met besparen. Bekijk hier hoe Novotel Schiphol 25% van hun voedselafval bespaart met behulp van Orbisk.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu