Menu
Punten

Ontdek 4 verrassende soepen voor de lente.

Soepen alleen op de kaart wanneer het koud en donker is buiten? Zeker niet! Ook in het voorjaar kun je gasten verrassen met soep.

Wat dacht je van een smaakvolle soep met seizoensingrediënten? Of een verfrissende gazpacho? En ook aspergesoep mag niet ontbreken op je voorjaarsmenu.

Recept 1: Meloen gazpacho met tomaatjes, citrus & burrata

Recept 1: Meloen gazpacho met tomaatjes, citrus & burrata

Verras je gasten op de warme dagen met een koude soep. Deze frisse meloen-gazpacho is een lust voor het oog én de mond.

Bekijk het recept

Recept 2: Venkelsoep met sinaasappel en oregano

Recept 2: Venkelsoep met sinaasappel en oregano

Verras met venkel. De anijsachtige smaak van deze oorspronkelijk Aziatische groente combineert uitstekend met het zoete van sinaasappel en de kruidige smaak van oregano. 

Bekijk het recept

Recept 3: Oosterse aspergesoep met kip, kokosmelk en een vleugje curry

Recept 3: Oosterse aspergesoep met kip, kokosmelk en een vleugje curry

Denk je aan het voorjaar, dan denk je aan asperges. Geef een verrassende twist aan aspergesoep door er een oosterse variant van te maken met kokosmelk en een vleugje curry.

Bekijk het recept

Recept 4: Kropslasoep met courgette, komkommer en bonenkruid

Recept 4: Kropslasoep met courgette, komkommer en bonenkruid

Geef kleur aan je menukaart met deze prachtige groene soep. Verrassend fris van smaak, perfect om de lente mee in te luiden.

Bekijk het recept

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu