In de moderne keukens is het steeds moeilijker ruimte te vinden voor jouw creativiteit. De uitdagingen van nu, vragen om een nieuwe garde. Een garde waar álle chefs onderdeel van zijn: de jonge chefs die leren werken in een uitdagende omgeving, hebben immers dezelfde uitdagingen als ervaren chefs die merken dat het niet meer zo werkt als toen zij startten in de keuken.
De nieuwe garde heeft te maken met een krappe keukenmarge, personeelsschaarste en veranderende eisen van de gasten. Deze garde ziet dat het slim is te werken met betrouwbare partners. Partners die jou begrijpen en die staan voor een betrouwbare, ambachtelijke basis voor de klasse en signatuur van jouw keuken: culinaire sauzen die werk uit handen nemen en zorgen voor ruimte voor jouw creativiteit.
Vliegende start met de Nieuwe Garde sauzen van Knorr Garde d’Or
Wie in de keuken werkt, is altijd bezig met een race tegen de klok. Het koksvak betekent opereren op het snijvlak van snelheid, originaliteit en kwaliteit.
Zeker met de huidige personeelskrapte, is het vaak lastig een moment te vinden om jouw signatuur aan recepten toe te voegen en unieke smaak in je gerechten te leggen. Dan geeft het veel rust als je gebruik kunt maken van ambachtelijke, pure sauzen van hoge kwaliteit. De verbeterde receptuur van de culinaire Nieuwe Garde van Knorr Professional Garde d’Or sauzen verzekert je van een vliegende start voor jouw mise en place en rust en overzicht voor jouw brigade.
Ambachtelijke sauzen, voor chefs en door chefs
De nieuwe garde aan vloeibare sauzen van Garde d‘Or voor de professional smaken net zo goed als zelfgemaakt.
Dat komt doordat er wordt gewerkt met pure, natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen. Door de ambachtelijke benadering is het meerendeel glutenvrij. Dat maakt jouw menu flexibel en gastvrij. Knorr weet wat professionals in de keuken beweegt, welke zorgen zij hebben en welke oplossingen ze zoeken. Al in 1838 experimenteerde oprichter Carl Heinrich Knorr met gedroogde groenten en kruiden om smaak te geven en voedingswaarde te behouden. De kwalitatieve en pure Knorr Professional Garde d’Or sauzen zijn al ruim 25 jaar onderdeel van het assortiment en maakt Knorr Professional dé betrouwbare partner voor en door chefs. Het assortiment bestaat tegenwoordig uit tien smaakvarianten, waaronder de smaakvolle Bruine Pepersaus, de klassieke Hollandaisesaus en de heerlijke Kerriesaus.
Slim, betrouwbaar en stabiel
Je inkoopprijzen stijgen en dat zet je marges onder druk. Het terugdringen van voedselverspilling is een belangrijke knop om aan te draaien.
Ook daarvoor helpt het om stabiele sauzen op voorraad te hebben die je goed kunt bewaren en snel kunt bereiden. Betrouwbaar, slim te doseren en altijd met dezelfde smaak en consistentie. Bovendien is het niet alleen goed voor je portemonnee om minder te verspillen, maar ook voor de planeet: minder waste betekent minder CO2-uitstoot.
Nieuwe Garde, meer vertrouwen
De Nieuwe Garde van Knorr Garde d’Or sauzen is flexibel, handig in gebruik en geschikt voor koude en warme bereidingen.
Door de stabiele smaak, is het makkelijker te vertrouwen op jouw uitgekiende receptuur. Zo kunnen ook minder ervaren koks perfect meedraaien en veel zelfstandiger werken.
Moderne twist
Goede sauzen helpen je in te spelen op de vraag van de moderne consument naar nieuwe interpretaties van comfort food -klassiekers.
Met de stabiele basis van Garde d’Or maak je in een handomdraai jouw eigen moderne variant op de vertrouwde gerechten als asperges, een romige pasta of Texels lam met een honing-tijmsaus. Wij nemen een deel van je ambachtelijke maar tijdrovende werk in de keuken over, zodat jij je creativiteit kunt ontketenen!
De Nieuwe Garde: Vertrouwd gemak, grenzeloze creativiteit