Menu
Punten

Of je nu een Croque Madame maakt, een romige pasta serveert, of een knapperige flammkuchen bakt, kaassaus is de perfecte aanvulling. Deze veelzijdige saus verrijkt elk gerecht met een volle, rijke smaak en maakt van elke maaltijd een culinaire ervaring. Bovendien is het eenvoudig te maken en biedt het eindeloze mogelijkheden om te experimenteren met verschillende gerechten. Ontdek 6x verrassende kaassaus inspiratie geschikt voor elke keuken!
1. Croque Monsier

1. Croque Monsier

Ontdek de heerlijke croque monsier, een klassieke Franse sandwich gevuld met ham en gesmolten gruyère kaas. Perfect voor een snelle, smaakvolle lunch. 

2. Croque Madame

2. Croque Madame

Maak kennis met de klassieke franse Croque madame, een heerlijke sandwich met ham, gruyère kaas en een romige kaassaus, afgetopt met een spiegelei. Dit recept is ideaal voor een smaakvolle lunch of bruch. 

3. Reuben sandwich met corned beef, zuurkool en romige kaas

3. Reuben sandwich met corned beef, zuurkool en romige kaas

Probeer de Reuben Sandwich, een heerlijke combinatie van corned beef, zuurkool en romige kaassaus op zuurdesembrood. 

4. Flammkuchen met ui & spek

4. Flammkuchen met ui & spek

Ontdek de smaakvolle wereld van Flammkuchen met ui en spek. Belegd met romige kaassaus, knapperige spekreepjes en verse uienringen. 

5. Sandwich NoPhilly Cheese Steak

5. Sandwich NoPhilly Cheese Steak

Maak de Sandwich NoPhilly Cheese Steak. Met sappige NoBeef Runderstuckjes, geroosterde uien en paprika’s, en een romige mosterd-kaassaus, geserveerd op zachte broodjes met gesmolten provolone kaas. 

6. Tortellini met spinazie, gorgonzola saus en walnoten

6. Tortellini met spinazie, gorgonzola saus en walnoten

Probeer deze heerlijke tortellini met spinazie, gorgonzolasaus en walnoten. Een ideaal gerecht voor een smaakvolle en romige maaltijd. 

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu