Menu
Punten

Een goede saus maken is essentieel, maar tijdrovend. SVH meesterkok Edwin van Gent laat zien hoe je met Knorr Professional Demi-Glace als basis snel 3 originele sauzen bereidt. In onderstaande video maakt hij honingtijmsaus met lavendel, westmorelandsaus en soubisesaus.

Leer in minder dan 1 minuut 3 nieuwe sausbereidingen:

Please enter a video description

00:00

Knorr Professional d’Or Demi-Glace Vloeibaar opbrengst 1L

Knorr Professional Demi-Glace is een krachtige basissaus met een intense smaak. Eenvoudig te gebruiken in pan, oven, salamander, magnetron of bain-marie. Geschikt voor alle gerechten, van vlees en vis tot groenten. Warm en koud toepasbaar en een goede basis voor stoofpotten, ragouts en stoofschotels. Kant-en-klaar, maar met een smaakintensiteit en glans alsof deze demi-glace zelfgemaakt is. Speciaal voor de professionele keuken: de saus laat alle ruimte voor eigen creativiteit. Verkrijgbaar in een handzaam literpak.

Lees meer
7 42
€ 6,92 Product Prijs

De volledige recepten vind je hier:

Afgeleiden van Hollandaise en pepersaus door chef Edwin

Bekijk ook de video’s waarin chef Edwin drie originele sauzen bereidt op basis van Hollandaise en Pepersaus.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu